Requisition: IT System Engineer / Systemarkitekt til Fujitsu (fast stilling) - Aarhus, Danmark (10345)

10345
IT System Engineer / Systemarkitekt til Fujitsu (fast stilling) - Aarhus, Danmark
N/A
Heidi Kelman Christensen
heidikelman.christensen@fujitsu.com
+45 26 23 99 28

Til vores DevOps-team i Århus søger vi en systemingeniør/systemarkitekt, der både fokuserer på målet og kundeoplevelsen på selve rejsen.
Du kommer til at kommunikere en del med blandt andre offentlige kunder om opgraderinger og installationer på kundernes miljøer, så du skal være god til at kommunikere, også på dansk.
Du vil arbejde med Microsoft Azure DevOps – Cloud-infrastruktur, deployment med DevOps, Active Directory og Blob Storage. Det vil være en fordel, hvis du har plus fem års erfaring, så du også kan lære fra dig.

Du behøver ikke være udvikler, da afdelingen har udviklere – som udvikler vores eDoc, en ESDH-løsning. I Århus-teamet er der en, der migrerer data, og to teknikere.

”Som System Engineer/Architect i eDoc-teamet er du med til at udbyde et moderne sags- og dokumenthåndteringssystem med fleksibilitet i fokus, som i høj grad bidrager til at understøtte digitaliseringen af det offentlige Danmark. Vores løsning bruges i dag af mange tusinde sagsbehandlere, som servicerer millioner af borgere i Danmark.” Det udtaler Christian Kræmer Aagaard, der vil blive din nærmeste leder.

Din hverdag i eDoc-teamet
Overskriften for vores arbejde er frihed under ansvar, og der er gode betingelser for fleksibilitet i tilrettelæggelsen af arbejdet. Du får mulighed for at få indflydelse, sætte dit eget præg på vores eDoc-forretning lige fra start - og for at arbejde med den nyeste Microsoft Cloud-teknologi. Du kan præge din egen faglige udvikling og videreudvikle dine kompetencer.

Opgaver
• Review/input til generelle forbedringer af Azure-arkitektur
• Automatik til drift og deployment
• Opbygning og vedligeholdelse af kundemiljøer
• Overvågning af kundemiljøer
• Opgraderinger af kundemiljøer
• Installationer
• Support og fejlretning
• Evt. root cause-analyse/fejlfinding, men det er ikke et krav
• Azure, bl.a. Azure Blob Storage og Azure SQL Server
• Evt. PowerShell, men det er ikke et krav

Erfaring
• Microsoft Azure
• Cloud-infrastruktur
• Automatisk deployment med Azure DevOps
• Azure Active Directory
• Azure Blob Storage
• Azure SQL Server

Du bliver en del af et engageret team af gode og hjælpsomme kollegaer, og når du starter, vil du få tildelt en buddy, så vi sikrer, at du kommer godt i gang.
Som person er du struktureret og kvalitetsbevidst i din arbejdsform, og du trives med kontakt til kunder og kolleger. Du er engageret og motiveret og kan lide at løfte i flok i et mindre team. Herudover er du også indstillet på, at jobbet til tider er forbundet med aften- og weekendarbejde i forbindelse med opgraderinger og lignende.

Skab din fremtid og opnå succes sammen med os
Fujitsu Danmark består af ca. 230 medarbejdere. Vi har kontorer i Ballerup og Århus og tilbyder en fleksibel arbejdstid med mulighed for hjemmearbejde to til tre dage om ugen. Vi har en åben og gavmild virksomhedskultur med gode og internationale uddannelsesmuligheder og karriereveje, så du har mulighed for at bygge på dine kompetencer og være i fortsat udvikling.

Bliv en del af Fujitsu Danmark
Hvis du har lyst til at arbejde sammen med mennesker med forskellige ideer i en inkluderende virksomhed, som byder dig velkommen og støtter dig, så kom og vær med til at skabe fremtidens Fujitsu. Vi tilbyder en attraktiv lønpakke, et fleksibelt arbejdsmiljø, en god pension, sundhedsforsikring og fitness.

Kontakt
Recruitment Manager, Heidi Kelman Christensen
T: 26 23 99 28
E: heidikelman.christensen@fujitsu.com

At Fujitsu we embrace diversity and encourage all qualified applicants to apply regardless of age, gender, disabilities, religion and ethnic origin. #Shapeyourworld

About Fujitsu
Fujitsu is the leading Japanese information and communication technology (ICT) company, offering a full range of technology products, solutions and services. In Denmark, we are 230 employees with 18 different nationalities. Internationally approximately 140,000 Fujitsu employees support customers in more than 100 countries. We use our experience and the power of ICT to shape the future of society with our customers. For more information, please see www.dk.fujitsu.com.

Fujitsu has been recognised as a Disability Confident Leader by the Department of Work and Pensions. This is in recognition of our commitment to recruiting, retaining and employing people with disabilities. As a Disability Confident Leader, we offer a guaranteed interview to all candidates with disabilities who meet the essential criteria for a role, and we are experienced at making reasonable adjustments to the recruitment process. Please let us know if you would like further information.
Solution Architecture (ARCH)
Level 5 + Level 6 - Senior Consultant
2022-09-01
Open
0 Hours
100%

Please click 'Apply', should you be interested in this assignment

Copyright © 2022, powered by