Requisition: Tre IT ERP-supportere til Fujitsus servicedesk (fast stillinger) - Ballerup eller Aarhus, Danmark (10322)

10322
Tre IT ERP-supportere til Fujitsus servicedesk (fast stillinger) - Ballerup eller Aarhus, Danmark
N/A
Heidi Kelman Christensen
heidikelman.christensen@fujitsu.com
+45 26 23 99 28

Hos Fujitsu søger vi tre servicedeskagenter med baggrund inden for applikationssupport fra en servicedesk, som forstår ITIL (ikke nødvendigvis ERP), og som har en eller anden form for finansbaggrund.

Vi får hvert år hundredvis af hændelser. Til at håndtere disse vil du få træning i vores ESDH og ERP, bl.a. på en bootcamp over et par uger.
Jobbet kræver en IT-teknologisk referenceramme, så din forståelse rækker til at vide, hvem der kan løse et givent problem. Det er derfor et krav, at du har siddet i en lignende rolle og har minimum et års erfaring, gerne mere.

Arbejdssted: Århus eller Ballerup, fuld tid, onsite mindst to dage ugentligt gerne

Tiltrædelse: hurtigst muligt

….

Brænder du for at arbejde med IT-support og at levere en høj service? Har du et smittende humør og erfaring i økonomisystemer? Vi er en af verdens største IT-servicevirksomheder, og vi leder efter en IT Supporter til ERP-området, der vil med på rejsen.

Form din verden
Som IT-supporter er en af dine primære arbejdsopgaver at yde support til vores kunder inden for ERP-området. Du vil være tæt på beslutningsprocessen og kan se frem til opgaver som at
• håndtere administration og support af økonomisystemer
• foretage effektiv fejlscreening og finde den rette løsning for kunden
• være det centrale kontaktpunkt for vores kunder, både offentlige og private
• bevare og forstærke gode, årelange og stærke kunderelationer

Du bliver en del af et engageret og kompetent team, der værner om en hverdag med en uformel omgangstone, godt humør og et højt serviceniveau. Så hvis du vil samarbejde og opnå succes sammen med mennesker, der vil skabe en bedre fremtid, hører vi gerne fra dig.

Dig
Din baggrund og dine erfaringer og oplevelser kan komme i forskellige variationer, men vi forestiller os, at du har:
• erfaring med support i økonomisystemer, gerne fra en lignende stilling
• økonomiforståelse, herunder for de funktioner, som systemet arbejder ud fra
• en uddannelse med fokus på økonomi eller andet kendskab til økonomi
Og at du er:
• fleksibel, professionel og engageret, så vi kan sikre en god service - også i travle perioder
• serviceorienteret
• samt at du taler og skriver flydende dansk og engelsk

Din vilje til at udvikle dig og erhverve ny teknisk viden vil hjælpe dig til at få succes i denne rolle., så selvom du ikke til fulde skulle leve op til ovenstående, ønsker vi stadig, at du søger, hvis du kan se et muligt match mellem jobbet og din profil.

Skab din fremtid og opnå succes sammen med os
Vores kontorer i Ballerup og Århus er åbne, når du ønsker at komme ind og være en del af et arbejdsmiljø præget af professionalisme og samarbejde. Nogle af vores roller kræver rejsedage og fleksibilitet for at kunne imødekomme kunder. Denne fleksibilitet betyder også, at vi fastholder et fokus på at sikre kulturelle bånd med respekt for professionelle og personlige forpligtelser. Vi har en åben og gavmild virksomhedskultur med gode og internationale uddannelsesmuligheder og karriereveje, så du har mulighed for at bygge på dine kompetencer og være i fortsat udvikling.

Bliv en del af Fujitsu Danmark
Hvis du har lyst til at arbejde sammen med mennesker med forskellige ideer i en inkluderende virksomhed, som byder dig velkommen og støtter dig, så kom og vær med til at skabe fremtidens Fujitsu. Vi tilbyder en attraktiv lønpakke, et fleksibelt arbejdsmiljø med mulighed for hjemmearbejde halvdelen af tiden, en god pension, sundhedsforsikring og fitness.

Kontakt
Recruitment Manager, Heidi Kelman Christensen
T: 26 23 99 28
E: heidikelman.christensen@fujitsu.com

At Fujitsu, we embrace diversity and encourage all qualified applicants to apply regardless of age, gender, disability, religion and ethnic origin.
#Shapeyourworld

About Fujitsu
Fujitsu is the leading Japanese information and communication technology (ICT) company, offering a full range of technology products, solutions and services. In Denmark, we are 230 employees and 18 different nationalities. We have offices in Copenhagen, Aarhus and Nuuk. Internationally, approximately 140,000 Fujitsu employees support customers in more than 100 countries. We use our experience and the power of ICT to shape the future of society with our customers. For more information, please see www.fujitsu.com and www.dk.fujitsu.com.

Fujitsu has been recognised as a Disability Confident Leader by the Department of Work and Pensions. This is in recognition of our commitment to recruiting, retaining and employing people with disabilities. As a Disability Confident Leader, we offer a guaranteed interview to candidates with a disability who meet the essential criteria for a role, and we are experienced making reasonable adjustments to the recruitment process. Please let me know if you would like any further information.
Application Support (ASUP)
Level 3 + Level 4 - Consultant
2022-07-01
Open
0 Hours
100%

Please click 'Apply', should you be interested in this assignment

Copyright © 2022, powered by