Requisition: Business Intelligence-udvikler til Fujitsu A/S (fast stilling) - Aarhus, Danmark (10361)

10361
Business Intelligence-udvikler til Fujitsu A/S (fast stilling) - Aarhus, Danmark
N/A
Heidi Kelman Christensen
heidikelman.christensen@fujitsu.com
+45 26 23 99 28

Hos Fujitsu søger vi en analytisk BI-udviklerprofil - enten nyuddannet eller med nogle års erfaring med at lave BI-løsninger i Microsofts BI-værktøjssuite, SSIS, SSAS og SQL. Måske har du brugt PowerShell og C# til de opgaver, hvor Microsoft BI-stakken ikke kan nå. Og hvis du har kendskab til PowerBI, Targit Decision Suite og BIML er det en fordel, men ikke et krav.

Du tror på at samarbejde og teamspirit er en væsentlig faktor i hverdagen og vil være med til at videreudvikle afdelingens metoder, standarder og værktøjer.

Fujitsu i Danmark oplever fortsat vækst i interessen for vores kommunale BI-rapportering, som blandt andet leverer ledelsesinformation. Løsningen leverer præcis, proaktiv, helhedsorienteret og tværgående information til politikere, ledere og medarbejdere i den kommunale sektor, og du skal have lyst til at være med til at levere IT-understøttelse af den kommunale styring og til at videreudvikle vores stærke løsning.

Løsningen videreudvikles efter behov, så kunderne fortsat har en stabil og nem adgang til deres data. Dette opnås ved bl.a. fortsat at effektivisere gennem automatisering. Løsningen er baseret på Microsoft BI-teknologier.

Teamet

Du bliver en del af et mindre agilt team i BI, som er ved at implementere Scrum, og hvor du kan afprøve og udvikle dine kompetencer i mange retninger. Du får en spændende personlig og faglig udvikling i et engageret team med en høj faglighed. Sammen med virksomhedens forretningskonsulenter kommer du til at klarlægge krav og ønsker til funktionalitet – og med hjælp fra kunder og forretningskonsulenter at analysere data fra kildesystemer.

Du bliver ansvarlig for design af moduler i løsningen, som skal udvikles af dig og andre udviklere. Du deltager samtidig i videreudvikling af afdelingens metoder, standarder og valg af IT-værktøjer.

Virksomheden

Fujitsu er Japans førende leverandør af informations- og kommunikationsteknologi. På verdensplan er vi blandt de seks største. Vi tilbyder et komplet udvalg af teknologiske produkter, løsninger og services. Med over 160.000 medarbejdere supporterer vi kunder i over hundrede lande. I Danmark har vi omkring 230 medarbejdere, hvoraf de 70 arbejder i Hasselager ved Århus og resten på hovedkontoret i Ballerup. Vi tilbyder services og løsninger til kunder både i den private og offentlige sektor. På det offentlige marked i Danmark er vi blandt de fem største leverandører af IT. Til kommuner og regioner har vi i over 30 år leveret applikationer og drift.

Arbejdssted: Aarhus, Danmark
Startdato: Snarest muligt
Arbejdstid: 37 timer om ugen
Sprog: Dansk og engelsk
Ansøg: Hurtigst muligt

Kontakt
Heidi Kelman Christensen
Recruitment Manager
T: +45 26 23 99 28
E: heidikelman.christensen@fujitsu.com
Programming/Software Development (PROG)
Level 1 + Level 2 - Junior Consultant
2022-11-01
Open
0 Hours
100%

Please click 'Apply', should you be interested in this assignment

Copyright © 2022, powered by