Requisition: Tre Junior Technical Consultants / Data Scientists - Fujitsu (fast stilling) - Aarhus, Danmark (10358)

10358
Tre Junior Technical Consultants / Data Scientists - Fujitsu (fast stilling) - Aarhus, Danmark
N/A
Heidi Kelman Christensen
heidikelman.christensen@fujitsu.com
+45 26 23 99 28

Fujitsu i Aarhus søger tre tekniske profiler - fx nyuddannet datatekniker eller uddannet inden for infrastruktur eller IT-supporter - eller lignende - til job som teknisk konsulent, inklusive træningsforløb.

Du har lyst til at arbejde med implementering og håndtering af tekniske driftsproblemer, udrulninger, dvs. installationer og opgraderinger, af vores Microsoft Dynamics 365 Finance ERP-system, som hedder Prisme 365. Du er ikke bange for at tage ejerskab for en opgave.

Vores ERP-system, Prisme, er en Microsoft ISV-løsning bygget på Microsoft-stakken i Dynamics 365 Finance. Den er bygget specielt til kommuner og er udviklet af Fujitsu. Vi har for nylig færdiggjort vores seneste version af vores Prisme-produkt, og udrulningen af dette til vores eksisterende kunder (AX 2009 og AX 2012 R3-baserede versioner) begynder nu og kommer til at løbe over lang tid.

Dine opgaver kommer blandt andet til at involvere:
• implementering af vores Dynamics 365 Finance-baserede system (og SQL Server) - oven på et miljø leveret af vores datacentre, når vi får nye kunder eller overfører eksisterende til den nye version af vores produkt. Dette indebærer også samarbejde med kundernes IT-afdelinger
• implementering af opdateringer og at yde driftssupport til de ældre versioner af vores produkter, til de erstattes af Prisme 365
• implementering af nye VMware-miljøer til Fujitsus udviklere/test, når dette er nødvendigt, og at hjælpe med tekniske problemer relateret til Windows, AD, netværk, tilladelser, Dynamics applikationsinfrastruktur osv.
• Efter udrulningen vil jobbet primært være drift og derefter opgraderingsimplementeringer - ud over de tjenester, teamet leverer i forbindelse med udviklingsmiljøer, til vores udviklings- og testteams.

Du bliver en del af et team, som er kendt for deres fleksible tilgang og evne til at implementere komplekse softwareprodukter i komplekse miljøer og for at hjælpe hinanden, opbygge færdigheder og skabe forbedringer undervejs. Vi har også gode kolleger globalt i vores globale leveringscentre (GDC’er), som hjælper os fra Polen og Indien.

Disse er ønskede kvalifikationer og egenskaber - og det er ikke en kravliste:

• En teknisk uddannelse, fx som datatekniker, IT-supporter eller lignende
• Viden inden for SSL-certifikater og sikkerhed
• At du er detalje-orienteret, struktureret og lærevillig
• Dansktalende (krav) samt flydende engelsk, mundtligt og skriftligt
• Dynamics 365 Finance on-premise-arkitektur
• Windows-teknologi, Active Directory (AD) / Active Directory Federation Services (ADFS), infrastruktur, netværk og SQL-servere med mere

Fujitsu har som formål at gøre verden mere bæredygtig ved at skabe tillid til samfundet gennem innovation. For at opfylde Fujitsu Group-formålet vil vi forbedre vores evne til at forblive i harmoni med det globale samfund samtidig med, at vi fortsætter med at lave agile forandringer og skabe værdi. Vi tilbyder en bred vifte af produkter, tjenester og løsninger og har cirka 130.000 medarbejdere, der supporterer kunder i 180 lande. Siden vi blev grundlagt i Japan i 1935, har vi brugt teknologi og arbejdet med vores kunder og bredere økosystempartnere for at hjælpe med at løse sociale problemer.

Kontakt
Heidi Kelman Christensen
T: +45 26 23 99 28
E: heidikelman.christensen@fujitsu.com
IT Infrastructure (ITOP)
Level 1 + Level 2 - Junior Consultant
2022-09-15
Open
0 Hours
100%

Please click 'Apply', should you be interested in this assignment

Copyright © 2022, powered by