Requisition: Product Owner (fast stilling) - Aarhus, Danmark (10352)

10352
Product Owner (fast stilling) - Aarhus, Danmark
N/A
Heidi Kelman Christensen
heidikelman.christensen@fujitsu.com
+45 26 23 99 28

Er du god til at finde de rette løsninger, planlægge, prioritere - og har du teknisk indsigt? Kan du kommunikere med alle? Og vil du være med til at ændre den måde, som verden fungerer på? Vi er en af verdens største IT-servicevirksomheder, og vi søger en Product Owner med erfaring som fx operations teamleder eller tilsvarende.

”Ud over at implementere agile forretningsprocesser er vi i gang med at forberede og udbygge et team til at håndtere et udrulningsprojekt for vores nyeste version af vores ERP-løsning til det offentlige, Prisme 365. En stor del af vores virksomhed har arbejdet på dette projekt i flere år – derfor er det vigtigt med en succesrig, styret og hurtig udrulningsproces. Efter udrulningen vil vi samtidig have reduceret vores portefølje til kun at omfatte én version af Prisme – og ikke tre som tidligere. Herved står vi med et tidssvarende og mere optimeret setup” udtaler Lars Brogaard, der vil blive din nærmeste leder.

Din hverdag i teamet
Du indgår i et team med tre danske teknikere og en elev. Derudover er vi ved at opbygge et mindre team uden for Danmark.
Som Product Owner assisterer du teamet ved at sikre den rigtige forretnings- og projektmæssige prioritering af opgaverne – og ved at kommunikere med omverdenen på teamets vegne. Du kan også se frem til opgaver som:

• daglig drift af applikationsinfrastruktur i forhold til incidents på tværs af kunder
• planlægning af teamets opgraderinger af vores kunders løsninger i takt med, at vi frigiver nye versioner
• gennemføre teknisk implementering af vores produkter hos nye kunder i samarbejde med projektledere

Erfaring / ansvar
• Erfaring som Product Owner i en agil kontekst. Du kommer til at fungere som ejer af teamet og får ansvar for deres prioriteringer af opgaverne samt for planlægningen, så det er ledelse uden personaleledelse. For at kunne vurdere prioriteringerne er teknisk indsigt er vigtigt – fx at du har erfaring fra et driftsteam, som leverer opgaver til kunder
• Teknisk indsigt, dvs. generel viden om Windows-servere, netværk og drift
• Du vil få operationelt ledelsesansvar for on- og offshoreteam og kommer til at følge op på underleverandør, som i dette tilfælde er vores eget datacenter, som drives fra Polen
• Interessentstyring, fx kunder og deres IT-afdelinger, Fujitsus projektledere, vores udviklingsafdeling og vores supportafdeling
• Minimum et par års erfaring fra en lignende stilling og branche og en god teknisk indsigt
• Gode kommunikations- og kundeserviceevner, herunder at du taler og skriver dansk og engelsk
• Forretningsforståelse

Personlige kvalifikationer
• Analytisk og struktureret
• Fleksibel, finder løsninger
• God til at drive processer og træffe beslutninger sammen med teamet

Din passion for at ville udvikle dig samt være en del af et team skaber succes i denne rolle. Så selvom du ikke føler, at du er helt spot on ud fra ovenstående, ønsker vi stadig, at du ansøger, hvis du - som os - ser muligheden for et match.

Skab din fremtid og opnå succes sammen med os
Fujitsu Danmark består af cirka 230 medarbejdere. Vores kontorer i Ballerup og Århus er åbne, når du ønsker at komme ind og arbejde i et professionelt arbejdsmiljø, der er præget at godt samarbejde. Nogle af vores roller kræver rejsedage og fleksibilitet for at kunne imødekomme kunder. Denne fleksibilitet betyder også, at vi fastholder et fokus på at sikre kulturelle bånd med respekt for både professionelle og personlige forpligtelser. Vi har en åben og gavmild virksomhedskultur med gode og internationale uddannelsesmuligheder og karriereveje, så du har mulighed for at bygge videre på dine kompetencer og være i fortsat udvikling.

Bliv en del af Fujitsu Danmark
Hvis du har lyst til at arbejde sammen med mennesker med forskellige ideer i en inkluderende virksomhed, som byder dig velkommen og støtter dig, så kom og vær med til at skabe fremtidens Fujitsu. Vi tilbyder en attraktiv lønpakke, et fleksibelt arbejdsmiljø med mulighed for hjemmearbejde, en god pension, sundhedsforsikring og fitness.

Send dit CV og din ansøgning
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Heidi Kelman Christensen på telefon 26 23 99 28 eller på e-mail: heidikelman.christensen@fujitsu.com. Vi ønsker stillingen besat med den helt rigtige og er klar til at tage imod dig hurtigst muligt, hvorfor vi afholder samtaler løbende.

At Fujitsu, we embrace diversity and encourage all qualified applicants to apply regardless of age, gender, disabilities, religion and ethnic origin. #Shapeyourworld

About Fujitsu
Fujitsu is the leading Japanese information and communication technology (ICT) company, offering a full range of technology products, solutions and services. In Denmark, we are 230 employees with 18 different nationalities. Internationally approximately 140,000 Fujitsu employees support customers in more than a hundred countries. We use our experience and the power of ICT to shape the future of society with our customers. For more information, please see www.dk.fujitsu.com.
Fujitsu has been recognised as a Disability Confident Leader by the Department of Work and Pensions. This is in recognition of our commitment to recruiting, retaining and employing people with disabilities. As a Disability Confident Leader, we offer a guaranteed interview to all candidates with disabilities who meet the essential criteria for a role, and we are experienced making reasonable adjustments to the recruitment process. Please let us know if you would like any further information.
Requirements Definition and Management (REQM)
Level 3 + Level 4 - Consultant
2022-10-03
2042-01-01
37 000 Hours
100%

Please click 'Apply', should you be interested in this assignment

Copyright © 2022, powered by