Requisition: Test Manager / Test Release Manager til Fujitsu (fast stilling) - Aarhus, Danmark (10342)

10342
Test Manager / Test Release Manager til Fujitsu (fast stilling) - Aarhus, Danmark
N/A
Heidi Kelman Christensen
heidikelman.christensen@fujitsu.com
+45 26 23 99 28

Fujitsu Danmark søger en testleder med forstand på udvikling og at drive processer med release og test management; hvordan man udvikler og sikrer en god testproces til test af IT-produkter. Du skal gerne have erfaring med at release ny kode, drive processen og sikre kvaliteten samt forstå testautomatisering, begreberne omkring unit test og teststrategi. Vi driver udvikling gennem DevOps. Du kommer til at være ansvarlig for, at fejl efter release flow får en nedadgående kurve, hvilket vil være en succesfaktor i jobbet. Det vil være en fordel med erfaring fra en lignende stilling, hvor du har gjort en positiv forskel, ligesom erfaring med et relativt komplekst produkt vil være en fordel, da vores eDoc, en ESDH-løsning, netop er et komplekst produkt med omkring 50.000 brugere, der supporterer omkring halvanden million borgere i Danmark.

Er du systematisk og præcis af natur? Kan du udvikle og drive processer? Og vil du være med til at ændre den måde, som verden fungerer på? Vi er en af verdens største IT-servicevirksomheder, og vi leder efter en Test & Release Manager, som vil være med på digitaliseringsrejsen af vores samfund, som en del af Fujitsu Danmark.

”Vi glæder os til at få denne nye rolle besat, da vi i vores interne transformation i høj grad accelererer de processer, der skal løfte kvaliteten af vores produkt til det næste topniveau. Du kan være med til at sikre en endnu bedre oplevelse ud mod vores kunder.” fortæller Allan Melsen, som vil være din nye leder.

Din hverdag i teamet
Du kommer til at eje og drive modningen af vores test & release management, som omfatter metode, processer, planlægning, koordinering og styring af releases af vores eDoc-/ESDH-platform til vores kunder, som blandt andet indeholder et stort antal kommuner landet rundt.
Udgivelserne kan omfatte alt fra generelle applikationsopdateringer, sikkerhedsforbedringer og bug-fixes samt understøtte releases til større projekter og programmer.

Du får en tværgående rolle og skal drive processen samt være med til at opbygge denne ud mod konsulenter, udviklere og testere. Det betyder, at du kommer til at arbejde sammen med meget forskellige profiler, og der vil ligeledes være behov for direkte/indirekte koordinering med medarbejdere i vores leveringscentre (GDC’er / Global Delivery Centres) andre steder i verden.

Derudover kan du se frem til opgaver som:
• at udvikle og drive processen, som sikrer kvalitet i leverancen
• udvikle/modne metode for test og accepttest ud mod vores kunder
• Procesforbedringer internt for release og deployment af ændringer og ny funktionalitet med henblik på minimering af fejl
• Rapportering til eDoc-lederteamet

Så hvis du ønsker at samarbejde og opnå succes sammen med mennesker, der vil skabe en bedre fremtid, hører vi gerne fra dig.

Dine erfaringer
Vi ønsker os de bedste medarbejdere og imødekommer enhver ansøger, der kan se sig selv som en potentiel kandidat til stillingen. Din baggrund samt dine erfaringer og oplevelser kan komme i forskellige variationer, men vi forestiller os, at du har:

• minimum tre til fem års erfaring fra en lignende stilling
• erfaring med Agile/Scrum-metoder
• erfaring med brug af Azure DevOps i et test/release management-perspektiv – så gerne have drevet test management gennem Azure DevOps
• kendskab - gerne - til produktudvikling af en større softwareløsning
• gode kommunikations- og kundeserviceevner, herunder at du taler og skriver dansk og engelsk
• Måske er du startet som softwareudvikler el. har tidligere arbejdet med projektledelse

Herudover er du:
• struktureret
• velovervejet i din tilgang til problemløsning
• tålmodig og udholdende
• serviceminded over for kunder og kolleger
• analytisk og faktuel i din tilgang til opgaverne

Arbejdssted: Aarhus med mulighed for at arbejde hjemme to eller tre dage ugentligt
Startdato: 2022-09-01
Fuld tid
Sprog: Flydende skriftligt og mundtligt dansk og engelsk
Ansøg: Hurtigst muligt

Skab din fremtid og opnå succes sammen med os
Fujitsu Danmark består af ca. 230 medarbejdere og vores kontorer i Ballerup og Aarhus er åbne, når du ønsker at komme ind og arbejde i et professionelt arbejdsmiljø, der er præget af godt samarbejde.

Nogle af vores roller kræver rejsedage og fleksibilitet for at kunne imødekomme kunder. Denne fleksibilitet betyder også, at vi fastholder et fokus på at sikre kulturelle bånd med respekt for både professionelle og personlige forpligtelser. Vi har en åben og gavmild virksomhedskultur med gode og internationale uddannelsesmuligheder og karriereveje, så du har mulighed for at bygge videre på dine kompetencer og være i fortsat udvikling.

Bliv en del af Fujitsu Danmark
Hvis du har lyst til at arbejde sammen med mennesker med forskellige ideer i en inkluderende virksomhed, som byder dig velkommen og støtter dig, så kom og vær med til at skabe fremtidens Fujitsu. Vi tilbyder en attraktiv lønpakke med pension, et fleksibelt arbejdsmiljø, sundhedsforsikring, kantine og fitness.

Kontakt
Recruitment Manager, Heidi Kelman Christensen
T: 26 23 99 28
E: heidikelman.christensen@fujitsu.com

At Fujitsu, we embrace diversity and encourage all qualified applicants to apply regardless of age, gender, disabilities, religion and ethnic origin. #Shapeyourworld

About Fujitsu
Fujitsu is the leading Japanese information and communication technology (ICT) company, offering a full range of technology products, solutions and services. In Denmark, we are 230 employees of 18 different nationalities. Internationally, approximately 140,000 Fujitsu employees support customers in more than 100 countries. We use our experience and the power of ICT to shape the future of society with our customers. For more information, please see www.dk.fujitsu.com.
Fujitsu has been recognised as a Disability Confident Leader by the Department of Work and Pensions. This is in recognition of our commitment to recruiting, retaining and employing people with disabilities. As a Disability Confident Leader, we offer a guaranteed interview to all candidates with disabilities who meet the essential criteria for a role, and we are experienced in making reasonable adjustments to the recruitment process. Please let us know if you would like further information.
Quality Assurance (QUAS)
Level 5 + Level 6 - Senior Consultant
2022-09-01
Open
0 Hours
100%

Please click 'Apply', should you be interested in this assignment

Copyright © 2022, powered by