Requisition: MS Dynamics 365 Finance-profil til udrulninger og installationer til Fujitsu (fast stilling) - Aarhus, Danmark (10318)

10318
MS Dynamics 365 Finance-profil til udrulninger og installationer til Fujitsu (fast stilling) - Aarhus, Danmark
N/A
Heidi Kelman Christensen
heidikelman.christensen@fujitsu.com
+45 26 23 99 28

Vi søger en Microsoft 365 Finance-profil til at stå for udrulninger og installationer hos Fujitsus kunder, hvor AX Dynamics 2012 nu skal opgraderes til Microsoft Dynamics 365 Finance.

Du kommer til teknisk at installere ERP-løsningen og integrere den med kundens infrastruktur. Det er Dynamics 365 on prem-installationer (Fujitsus datacenter, ikke kundernes lokale miljøer). Hos kunderne kommer du til at lave deres BI-rapportering/BI-analyser, hvor vi leverer kuberne, som man bygger rapporteringen på. Rapporteringen laver kunderne. Det hele / BI-kuberne er bygget, så du vil ikke skulle bygge noget, installere /opsætte.

Vores ERP-system, Prisme, er et kommunalt økonomisystem udviklet af Fujitsu oven på Dynamics 365 Finance. Det er den samme løsning, vi leverer og installerer hos alle kunder. Den er sat forskelligt op, men det er den samme kode, alle kører på. Det er dog rene installationsopgaver, så ikke udvikling.

Prisme skal udrulles over det næste halvandet år. Vores eksisterende team skal udbygges. Vi får også hjælp fra vores GDC’er i Polen og Indien.

Vi startede med at bygge økonomiløsninger til det offentlige i 1990'erne og byggede første version baseret på Axapta (senere Dynamics AX) i 1999.

Vi er cirka 70 i vores forretningsenhed, og de af vores medarbejdere, der udvikler og installerer løsningen, har base i Aarhus.

Fujitsu har omkring 25 procent af det kommunale marked som kunder, fx kommunerne Frederiksberg, Esbjerg og Høje Taastrup, og alle er de hostet på vores datacentre i Ballerup eller Hellerup.

Ønskede kvalifikationer
• SSL-certifikater
• ADFS (Active Directory Federation Services)
• Dynamics 365 Finance
• Windows
• TCP/IP
• SQL-server
• Evt. SSL-certifikat eller lignende

Netværk, server og operativsystem leveres af datacenteret, men fordi vores applikation så lever inden for den ramme, skal man også vide noget om det, men man skal ikke lave en masse netværksting selv - allerhøjst konstatere et issue og bede andre (datacentret) om at rette det op.

Arbejdssted: Aarhus onsite / ude hos kunderne
Startdato: Snarest muligt
Arbejdstid: 37 timer om ugen
Sprog: Dansk
Ansøg Hurtigst muligt

---

Når du ansøger, skal du uploade dit opdaterede CV og i systemet anføre:
• Din motivation
• Din tidligste startdato

Oplys desuden navne og telefonnumre på to referencer – som kun blive kontaktet i henhold til forudgående aftale med dig.

Kontakt
Heidi Kelman Christensen
Recruitment Manager
T: +45 26 23 99 28
E: heidikelman.christensen@fujitsu.com
System Software (SYSP)
Level 5 + Level 6 - Senior Consultant
2022-07-01
Open
0 Hours
100%

Please click 'Apply', should you be interested in this assignment

Copyright © 2022, powered by