Requisition: To projektledere med erfaring med projekter inden for outsourcing og application management eller applikationsudvikling til Fujitsu (fast stilling) - Ballerup, Danmark (10317)

10317
To projektledere med erfaring med projekter inden for outsourcing og application management eller applikationsudvikling til Fujitsu (fast stilling) - Ballerup, Danmark
N/A
Heidi Kelman Christensen
heidikelman.christensen@fujitsu.com
+45 26 23 99 28

Vil du arbejde som projektleder og gøre en forskel for vores kunder og kolleger?

Har du erfaring med IT-outsourcing, application management og/eller applikationsudvikling, og vil du være en del af en stor international IT-koncern?

I Fujitsu Danmark ønsker vi at komme tættere på vores kunder gennem fokus på udvalgte segmenter inden for både den private og den offentlige sektor for at kunne tilbyde målrettede services og løsninger, der opfylder kundernes behov og tilfører en reel værdi.

Fujitsu Danmark er blandt de fem største leverandører af IT til det offentlige marked, og fokus er især målrettet kommuner og regioner, hvor vi i over 30 år har leveret applikationer og drift. Vi har desuden en bred palet af kunder fra det danske og internationale erhvervsliv.

I Danmark er vi cirka 250 medarbejdere, som primært arbejder ud fra Ballerup og/eller Aarhus.

Jobbet
Du bliver en del af vores Project Center of Excellence med 15 projektledere, som har ansvaret for at løse alle projekter på tværs af Fujitsu Danmark - fra levering af ERP- og dokument¬håndterings¬løsninger til outsourcing, hvor vi påtager os ansvar for driften af vores kunders IT-landskaber. Nogle gange er projekterne en kombination af det hele. Dine projekter vil primært være for vores outsourcingkunder, men du vil naturligvis have mulighed for at bevæge dig på tværs af organisationen – også internationalt.

Kundernes udfordringer kan fx være større forandringer – digitalisering, transitioner og transformationer, nye operativsystemer, behov for processer, ny storage og andet. Samtidig skal det være lønsomt for kunden, og her har vi stor glæde af vores globale leveranceorganisation.

I Danmark har vi næsten udelukkende kunderettede roller. Vi bruger vores globale leverancecentre til at realisere leverancerne. Uanset hvilket projekt der er tale om, er du med fra start til slut, og du kan se frem til at få en bred berøringsflade i organisationen, når du indgår i de forskellige teams.

Arbejdsopgaver
• Lede transitions- og transformationsprojekter hos Fujitsus kunder, herunder styre projektplan, styregrupper, rapportering, governance osv.
• Deltage i udbud og tilbudsskrivning
• Motivere kolleger i de forskellige projektteams og sikre fremdrift
• Være en professionel sparringspartner for vores kunder
• Sikre, at projekter kommer i mål til kundernes tilfredshed
• Bidrage til, at Project Center of Excellence bliver en succes

”Vi har samlet alle projektledere i ét team for at få fokus på det faglige projektlederfællesskab og samtidig dyrke alle de discipliner, der fremelsker god projektledelse. Vores nye projektleder skal derfor ville det med at dele viden og lære fra sig”, siger Helle Hjorth, leder af Project Center of Excellence.

Om dig
Du er engageret og har en solid værktøjskasse inden for projektledelse.
Det vigtigste er, at du har styr på det med projektledelse. Har du teknisk flair og kan forstå IT-arkitektsprog, er det en stor fordel – men ellers kan du lære det. Du er nysgerrig, bevidst om vigtigheden af god kommunikation - og mestrer kunsten. Du er god til at skabe tillid og til at arbejde i teams. Sidst men ikke mindst har du sans for detaljen, er grundig og struktureret.

Derudover har du
• minimum tre års relevant erfaring, gerne fra en global leveranceorganisation
• en stærk baggrund inden for projektledelse, forretningsudvikling eller et PMO
• en relevant akademisk uddannelse (fx fra DTU, CBS eller IT-U)
• relevante certificeringer som fx Prince2, Agile eller lignende. Vi benytter ITIL i alle vores processer – kendskab er en fordel
• Og så er du flydende på dansk og engelsk
Du har et stort drive og sætter en ære i at overholde deadlines. Du ser målet og når det. Har du også humor, gode samarbejdsevner - og holder af at være sammen med dine kolleger er det flere plusser.

I Fujitsu ønsker vi at gøre vores projektorganisation endnu mere professionel
Vi kan love, at du får udfordringer nok, at du vil få et internationalt samarbejde samt udviklingsmuligheder - og i det hele taget blive en del af en stor koncern i udvikling - samtidig med, at du hører til i en stærk, lokal kultur. Med andre ord får du:
• en udfordrende stilling i en spændende international IT-virksomhed
• en udviklende hverdag med kompetente og inspirerende kolleger og kunder
• et frit og uformelt arbejdsmiljø, hvor du i høj grad har indflydelse på din videre udvikling
• særdeles gode karriere- og kompetenceudviklingsmuligheder, fagligt såvel som personligt
• en attraktiv lønpakke bestående af en fast gage, der forhandles individuelt, plus pension og goder som fx valgfrit IT-udstyr, herunder telefon, sundhedssikring, fitnesscenter og en god kantineordning

Tiltrædelse: Gerne 15. oktober / hurtigst muligt
Arbejdssted: Ballerup eller Aarhus onsite med mulighed for at arbejde hjemmefra to til tre dage om ugen

Kontakt
Recruitment Manager, Heidi Kelman Christensen
T: 26 23 99 28
E: heidikelman.christensen@fujitsu.com
Project Management (PRMG)
Level 5 + Level 6 - Senior Consultant
2022-11-01
Open
0 Hours
100%

Please click 'Apply', should you be interested in this assignment

Copyright © 2022, powered by